gallery/splash312
gallery/mattskiss1
gallery/splash32
gallery/splash332

Tricksy Cycles – mer än en cykel

Tricksy  är en stadig och bekväm trehjulig cykel som med en patenterad mekanism kan förvandlas till en liten och smidig vagn att hålla i och lasta på. En användbar hjälpreda, lätt att ta med överallt. Tricksy förenklar tillvaron, underlättar de dagliga sysslorna och bidrar med nyttig vardagsmotion.

gallery/mattskiss2

Löser problem och förbättrar tillvaron

Hälften av alla bilresor i Sverige är kortare än 5 km, och ännu fler i storstäderna. Cyklandet ökar men blir besvärligt när exempelvis matkassar och annan last ska tas med. Bilen blir det självklara valet för de flesta.

 

I stadstrafik har cykeln ungefär samma medelhastighet som bilen, men räknat från dörr till dörr och med en elmotor vinner cykeln stort. Tricksy som dessutom inte behöver låsas och överges utan kan tas med överallt blir än mer överlägsen.

 

Många av våra vällevnadssjukdomar bottnar i en otillräcklig fysisk rörlighet. Vår stillasittande livsstil får drastiska konsekvenser. Många känner till fördelarna med att röra på sig. Ändå blir det ofta inte av. Med Tricksy erbjuds ett trovärdigt alternativ till korta bilresor med många ekonomiska och miljömässiga fördelar. Att dessutom börja röra på sig i större utsträckning, och statistiskt sett bli gladare och må bättre, blir ännu ett vinnande argument.

gallery/skiss_transport

Anpassa Tricksy efter dina egna behov

En hjälpreda i vardagen eller ett arbetsredskap –  Tricksy kan utformas efter många behov och önskningar. Med en enkel korg att lasta i klaras de vardagliga ärendena enkelt. En barnsits för att skjutsa till förskolan? Ett tätt och väderskyddat lastutrymme när vädret är dåligt? Varm eller kall förvaring för den som säljer pizza eller glass?

gallery/skiss_barnvagn

 

En unik lösning som skapar nya möjligheter

Det finns många olika lösningar i form av cyklar, vagnar och transportmetoder som var och en gör sin sak, men ingen som på samma sätt kombinerar dessa behov. Med Tricksy transporteras last och packning lätt och smidigt vare sig vi väljer att cykla eller gå. Vi blir rörligare, kan färdas längre och kan åstadkomma mer med samma arbetsinsats.

 

För en hälsosam och uthållig livsstil

Det blir lätt och lyxigt att förflytta sig överallt och att dessutom kunna ta cykeln med sig även till fots. Lasta i den i affären. Ta med den i lokaltrafiken. Parkera den på kontoret. De många fördelarna skapar en möjlighet till en aktiv livsstil och ett hållbart alternativ till bilen på kortare sträckor.